Bebek Emzirme Odası Revize edildi.
26 Ocak 2020

Hastanemiz Olarak Hasta ve Hasta Yakınlarımıza Daha İyi Hizmet Vermek Adına , Dökülmüş Boyalarının
Bakım ve Onarımlarını yaparak Bebek Emzirme Odası Daha Güzel Bir Görüntüye Kavuşmasını Sağladık.

WhatsApp Image 2019-10-11 at 09.08.09 (1).jpeg

Hastanemiz Olarak Hasta ve Hasta Yakınlarımıza Daha İyi Hizmet Vermek Adına Yataklı Servis ve Polikliniklerimizde Bulunan Kapılarımızın, Dökülmüş Boyalarının Bakım ve Onarımlarını yaparak Poliklinik ve Yataklı Servisimizin Daha Güzel Bir Görüntüye Kavuşmasını Sağladık.